Дермопреструтуриране Ares AK/BioRePeelCl3

Дермопреструтуриране Ares AK/BioRePeelCl3

Комбиниран протокол – медицинско Трио за регенерация, стимулация на колаген и растежен фактор

Двуфазен пилинг BioRePeelCl3+ мезотерапия Аres AK+наномикронидлинг

  • BioRePeelCl3 е иновативен, двуфазен, патентован пилинг с биостимулиращ, ревитализиращ и ексфолиращ ефект. Стимулира клетъчното обновяване. Дермофункционалността на активните ингредиенти осигурява дълбока стимулация и активиране на биосинтетичните процеси, необходими за противодействие на последиците от стареенето на кожата и оксидативното увреждане, предизвикано от UV лъчите и замърсяването. Намалява и предотвратява пигментациите. BioRePeelCl3 се произвежда в съответствие с фармацевтичните стандарти, което гарантира високо качество, безопасност и ефикасност.
  • Според нуждите на кожата правим избор от гамата ултрачисти и високо ефективни мезобустери ARES

ARES Anti-aging за стимулиране синтеза на колаген и възстановяване еластичността на кожата;

ARES Dermo-restructurant е разработен като метаболитен стимулатор и интензивен овлажнител за третиране на кожа с признаци на умора, както и всички видове тъканни белези;

ARES Anti-oxydant е мощно средство против стареене и пигментации. Прилага се при признаци на фото и биологично стареене, както и при кожа със загуба на тонус, тъй като възстановява естествения й баланс;

  • Наномикронидлинг е напълно безболезнена, минимално инвазивна процедура, която представлява контролирано „травмиране” на кожата, което отключва естествен процес на регенерация. Засилва се потока от растежни фактори. Синтезират се нови, здрави колагенови и еластинови влакна. Множеството микроубождания позволяват проникването на активни съставки в дълбоките слоеве на кожата.

Част от предимствата:

  • Активна стимулация на производството на колаген и еластин
  • Бори се с пигментация
  • Минимизира размера на порите
  • Микроубожданията на кожата помагат за по – дълбокото проникване на продукта
  • Минимизира следите от постакне
  • Мощна противостарееща грижа

Препоръчителен брой процедури от 1 до 5, в зависимост от състоянието на кожата.

Процедурата е подходяща за всеки сезон, включително за лятото.

Препоръки: 7 дни преди процедурата и 14 дни след нея, кожата не се излага на силна слънчева светлина и солариум. Задължително се използва хидратация и слънцезащитен крем SPF 50.

Цена: 240-270 лв.