Диамантено микродермабразио

Диамантено микродермабразио

Диамантеното микродермабразио представлява нехирургичен метод за подмладяване на кожата чрез механична ексфолиация на кожата, без химикали или лазер. Процедурата е безболезнена алтернатива на традиционните химически или лазерен пилинг. Намалява фините бръчки, пигментните петна, белезите и полира кожата. Процедурата протича без болка и дискомфорт. След процедурата не се наблюдава зачервяване или раздразнение.

Непосредствено след процедурата кожата е полирана, чиста, с изравнен тен, подмладена и освежена.

След прилагане на диамантено дермабразио, всички кремове и козметични продукти се усвояват от кожата с двойна сила в рамките на около 20 дни. При правилна подхранваща и хидратираща грижа в дните след процедурата, ефекта от процедурата се удължава и удвоява.

За кого е подходяща процедурата? Диамантеното микродермабразио е универсална процедура, която може да се прави веднъж в месеца, препоръчително есента и зимата. Не е подходяща за много сухи и тънки кожи, възпаления и дерматити.

При диамантеното микродермабразио процесът на нежно премахване на микрослоеве от епидермиса се извършва от апликатор с диамантен връх, който леко засмуква, за да премахне ексфолираните кожни клетки. Внимателно премахваме микрослой по микрослой, в зависимост от зоната на лицето и типа на кожата.

Нанасяме и почистваме кожата с успокояващ и дезинфекциращ тоник.

Следва лек масаж с подходящ за кожата серум, който може да бъде лифтинг, хидратиращ или успокояващ.

Нанасяме силна подхранваща/хидратираща маска.

Процедурата завършва с нанасяне на финален крем с висок слънчезащитен фактор.

Времетраене на процедурата 40 – 70 минути, в зависимост от обработваните зони.

Цена за зона лице – 45 лв

Цена за зона лице, шия и деколте – 70 лв

Цена за зона гръб – 70 лв