Екип на Bossa Nova

Екип на Bossa Nova

Павлина Павлова-Дулич


Казвам се Павлина Павлова-Дулич – козметик и собственик на естетично студио Bossa Nova. Занимавам се с козметична и анти-ейдж грижа от 2012 година. Непрекъснато се обучавам и развивам. Имам множество дипломи и сертификати в областта на козметичните и естетични грижи.

Моята мисия е да помагам на жени и мъже да поддържат здравето и жизнеността на своята кожа, чрез здравословна и професионална грижа.

Привърженик съм на подход за естествено подмладяване на кожата и превенция на стареенето.

Всяко посещение на клиент в дермокозметичния кабинет, започва с  професионалната диагностика на кожа и консултация. След което заедно с клиента планираме  индивидуална програма за лечение – козметична и естетична грижа за кожата,  лечение на акне,  препоръки за козметични продукти за домашна грижа и насоки за здравословен начин на живот, който подпомага козметичната грижа.

Моята цел е всеки един клиент да получи лично отношение и цялостен индивидуален план за превенция и промяна в състоянието на кожата.  Водещо значение имат:  състоянието на кожата и подкожните структури, начин на живот, вредни навици, възраст и дали има предшестващи манипулации или интервенции.

Холистичният подход към възрастовите промени в лицето и принципът на  забавяне на стареенето  чрез превенция, ранно започване на регенеративни процедури, ежедневна домашна грижа са  основните критерии при вземане  решение и избор за козметични процедури. Освен това настъпващата промяна се  проследява   и  процедурите и програмата се  адаптира  спрямо постигнатият отговор от направените вече процедури.

Моят съвет е:  контролът  на стареенето на  кожата трябва да започне от 20-25 годишна възраст: ежедневно – добро почистване, хидратация и подхранване, целогодишна слънцезащита са минималните превантивни мерки, които  предпазват кожата  от преждевременно стареене. Всяка възраст  има своите особености, но ранното започване с регенеративни процедури и стимулация на колагена, реално възстановява щетите на времето и забавя  стареенето и  подобрява на качеството на кожата- еластичност, плътност, свежест и блясък.

 

Екип на Bossa Nova

Блага Димитрова


Kазвам се Блага Димитрова – професионален гримьор.

Родена съм в град София, завършила съм “Банково дело” и “Финанси”. Въпреки коренно различната диплома, гримът е моето хоби от дете. Всяка изминала година в мен се отключва все повече желанието за творчески дейности и така през 2020г. завърших първият ми курс с диплома за “Професионален гримьор”. От тогава не спирам да се усъвършенствам и имам няколко завършени “мастър” обучения.

Изработвам различни видове грим:

  • Органичен грим;
  • Грим за официални поводи и събития;
  • Грим за фотосесии;
  • ценичен грим/кино и арт/;
  • Хелоуин грим;
  • Детски грим;
  • Мъжки грим;

Всяка една жена е красива и уникална! Да откриваш красивите черти във всяко различно лице и чрез своята ръка те да се превърнат в още по-прекрасни е истинско творчество. Това ме вдъхнови и включих в услугите си и “Курс за самогримиране”.

Индивидуалният подход към всеки клиент е много важен за мен.

Работя с висококачествени професионални продукти на световнo известни и водещи козметични фирми, занимаващи се с грим: ( Kriyolan, ZAO Organic, Alkemilla Eco Bio Cosmetic, Sephora, Huda beauty, Too faced,, M.A.C, Lorea’l и др.)

Благодаря Ви за вниманието!

За мен ще бъде удоволствие да направя празника ви по-специален!