Естетично студио Bossa Nova

Естетично студио Bossa Nova стартира своята дейност през 2018 година като Салон за здраве и красота Bossa Nova под мотото “Красота чрез здраве”. Концепцията на салона е да предлага качествени услуги, само проверени процедури и продукти, които не вредят на здравето на клиентите, а единствено да подобряват състоянието на тяхната кожа, тяло, коса.

 Идеята обединява и вдъхновява екип от професионалисти в областта на козметиката, маникюра и фризьорството. Релаксиращата обстановка, екипния дух и разбирателство, отношението и професионализма печели бързо почитатели и клиенти и салонът се развива изключително бързо и успешно до 2020 година, когато настъпва световната пандемия и Covid нахлува в живота на всички.

Това води до загуба на клиенти, до промени в личния живот на някои от специалистите, работещи в салона и естествено води до разпадане на екипа.

В края на 2021 година следва рестарт на дейността вече като Естетично студио Bossa Nova. С обновен интериор и концепция, студиото  предлага премиум естетични и апаратни процедури за подмладяване на кожата, ритуали за красота, лечение на проблемна кожа и превенция за възрастовите промени.