Лифтинг масаж на лице, шия, деколте

Лифтинг масаж на лице, шия, деколте

Специалната мануална техника за масаж на лицето постига стягащ и лифтинг ефект.

Масажът дава най-широкоспектърните положителни ефекти за здраве и младост на кожата без никаква болка, без убождания и рискове:

Подобрява кръвоснабдяването на тъканите. В резултат на това кожата става свежа, тонизирана и по младежки розовееща.

Предотвратява промяната на по-фините мускулни групи, които предизвикват промяна във формата на устните, като предизвикват увисване на ъгълчетата на устните.

Възпрепятства образуването на бръчки на челото и между веждите.

Засилва храненето на тъканите в зоната на шията и деколтето, предотвратява образуването на бръчки и отпускането на кожата.

Подхранва с естествени разстителни масла, витамини и антиоксиданти.

Подобрява метаболизма на кожата.

Въздейства релаксиращо и отморяващо на нервната система.

Специфичните движения на ръцете и последователността от прилагането на специални масажни техники стимулират лимфния дренаж и подобряват кръвообращението. Продължителността на масажа е 20-25минути, през които се отделя специално внимание на всяка част от лицевата мускулатура и отпускането на стресираните раменни зони.  Резултатът е тонизирана кожа, повдигнати вежди, омекотена линия на челюстта и стегнати скули.

Включването на дозиран натиск върху отделни точки в релаксира зоната и тушира стреса. Лифтинг масажът е особено предпочитан от дами, които искат по механичен път  да активират кожата да произвежда повече колаген и еластин. След терапията се наблюдава подобрена еластичност, омекотени бръчки и дрениране на излишните течности.

Препоръчва се първоначално изпълнение на серия от 2-3 масажа седмично в продължение на месец.

  • Цена 40 лв
  • Пакетна цена 5 процедури 150 лв