Микронидлинг за помладяване на тяло Body skin Rejuvenate

Микронидлинг за помладяване на тяло Body skin Rejuvenate

Зоните на тялото, които са най-често открити – ръце, шия, деколте – първии издават възрастта. Влиянието на ултравиолетовите лъчи, състарява преждевременно тези зони и те се нуждаят от специално внимание.

Комбинираме микроубождането със Специален Body предназначен за борба с фотостареенето на кожата на ръцете, шията и деколтето с видими ефекти за намаляване на бръчките. Формулata с високо съдържание на хиалуронова киселина е високоефективнa в борбата с бръчките, тъй като намалява съществуващите и предотвратява образуването на нови бръчки. Поради специфичната си структура хиалуронова киселина осигурява интензивна незабавна и постоянна хидратация на кожата. Способността й да прониква в кожата и да я хидратира, както и силно еластичните й свойства, правят кожата по-мека, възстановяват еластичността й и по този начин имат отличен анти-възрастови ефект. Разтворът действа много бързо и след първото прилагане качеството на кожата на ръцете, шията и деколтето видимо се подобрява и кожата става по-стегната и еластична. Леката, бързопоглъщаща основа съдържа внимателно подбрани билкови екстракти.

Екстракти от женшен, манго, зелен чай и гинко са богати на витамини и минерали и действат като естествени анти-оксиданти, които предпазват кожата от вредни ефекти на свободните радикали. Те насърчават циркулацията и клетъчния метаболизъм, подобряват хидратацията и храненето на кожата. Uскоряват процеса на регенерация на клетките и помагат на кожата да изглежда по-ярка и здрава.

  • Високо съдържание на хиалуронова киселина за интензивно лечение
  • Незабавно овлажнява и омекотява кожата
  • Увеличава обема и еластичността на кожата – Намалява съществуващите бръчки и предотвратява образуването на нови такива

Процедурата представлява контролирано „травмиране” на кожата, което отключва естествен процес на регенерация. Засилва се потока от растежни фактори. Синтезират се нови, здрави колагенови и еластинови влакна. Множеството микроубождания позволяват проникването на мезокотейли  в дълбоките слоеве на кожата

Възстановителния период на зачервяването на третираната зона е от 2 до 24 часа.

Препоръчителен брой процедури – 4-5 броя, през 10 дни.

Цени:

  • Шия и деколте – 150 лв
  • Ръце (длани) – 60 лв
  • Цели ръце 250 лв
  • Колене – 90 лв

При закупуване на пакет от процедури ползвате отстъпка.