Микронидлинг за растеж на косата-30% 

Микронидлинг за растеж на косата

30%  ПРОМО ПАКЕТ 8 процедури 364 лв

Безболезнена микроиглена процедура, която осигурява необходимото проникване на активния био стимулиращ гел до необходиматаа дълбочина в скалпа, за да стимулира разстежа на косата и да осигури нейната здравина и жизнен блясък.

Хиалуронова киселина възстановява плътността на косата и увеличава обема й. Прави кожата на главата стегната и еластична, стимулира естествените  защитни механизми и помага да остане мека, еластична и напрегната.

Пантенолът прониква в структурата на кожата лесно, подхранва скалпа и насърчава растежа на косата. Чрез стимулиране на деленето на епидермиса клетки, пантенолът помага за ускоряване на процеса на регенерация на кожата и косата, осигурява хидратация на скалпа и има успокояващ и противовъзпалителен ефект.

Екстрактът от коприва, поради високото съдържание на ензими, които регулират секрецията на себум, контролира секрецията му и предотвратява прекомерното омазняване на косата. Коприва ускорява периферното кръвообращение и кръвообращението на скалпа, като по този начин ускорява метаболитните процеси в рамките на епидермиса. Този екстракт стимулира растежа на косата,  подхранва я, предотвратява косопад и действа срещу пърхот.

Екстракт от кестен в допълнение към нишестето, съдържа сапонини, танини, протеини и витамини В1, С и К, както и провитамин А, подхранва кожата, помага за поддържане на здравето на фоликулите, като по този начин намалява и облекчава загубата на коса. Нормализира процесите на вещества обмен в клетките на кожата, укрепва скалпа, успокоява и балансира суха или прекомерно мазна скалпа.

Креатинът е аминокиселинен дериват, естествено съдържащ се в кожата и косата. Той укрепва косата, осигурява й обем и здрав външен вид. Предотвратява увреждането на косата, причинено от химически лечения, съживява скалпа и предотвратява загубата на коса.

  • Препоръчителна честота 6-8 процедури през 5/7 дни
  • Цена 80 лв
  • Пакетна цена 8 процедури 520 лв