Термаж против целулит и отпусната кожа на тялото

Термаж против целулит и отпусната кожа на тялото

Фракционната RF (радиочестотна) енергия се доставя директно в кожата на определена дълбочина и след това се освобождава на подкожно ниво. По този начин се достига много по-силно затопляне дълбоко в тъканта, което в последствие стимулира производството на нови колагенови влакна.

Принцип на действие на RF технологията:

Радио честотната технология предизвиква 8,6 милиона трептения на клетката в секунда. В следствие на това се генерира силна топлина, което води до високоскоростни движения на молекулите на клетките. Кожната тъкан има способността да синтезира много повече колаген в последсвие поглъщането на топлината. Така бръчките постепенно се запълват, а едновременно с това структурата на кожата подобрява и възвръща своя здрав и младежки вид.

При термаж технологията се осъществява движение на потоци от положително и отрицателно заредени йони. Това движение формира електромагнитно поле в дълбоките подкожни слоеве. Така се предизвиква резонанс в клетките и под въздействието на високочестотната енергия от електрода се постига ефект на ускоряване на метаболизма и се активизира колагеновата клетъчна регенерация.

Фракционният RF освобождава голямо количество енергия на множество малки порции. Поради тази причина организмът не може да реагира така както реагира при освобождаване на същата енергия наведнъж и това предпазва кожата от изгаряне. По този начин се усвоява голяма енергия без риск от увреждане на кожата. Това дава възможност да се постигнат по-добри резултати. Енергията се доставя на подкожно ниво чрез бързо сканиране в точки, за да активира положителните и отрицателните йони в клетките, което предизвиква триене и се създава топлина. Тя загрява колагена в тъканта, стимулира регенерацията на клетките, ускорява циркулацията на кръвта в дермата, прави кожата по-здрава и еластична.

  • Цена зона 20кв см – 50 лв
  • Препоръчителна честота 6-8 процедури през 7 дни. Препоръчително да се комбинира със спорт, хранителен режим и други антицелулитни процедури.

*Пакетни цени с намаление