Wish Pro – апаратен лифтинг без игли

Wish Pro - апаратен лифтинг без игли

Технологично усъвършенствано устройство за обработка на кожата и система с капсули.
Необходими са  само 15 минути от патентованото неинвазивно лечение, за да изглежда лицето ви по-младо, освежено и здраво. Технологията е базирана на магнитна инфузионна технология (MIT).

WISHPro използва Технология за магнитна инфузия, за да преобразува магнитните импулси в активно енергийно поле.

Това магнитно поле се превръща частично в микротекущи, Червени LED, Blue LED, или Magnetic Pulse технологии с помощта на различните технологични глави, а в тандем с капсулите за лечение,  дава несравними резултати за всички типове кожа и проблеми.

Капсули:

Всяка от тях е специално разработена за лечение на признаците на стареене, както за суха и чувствителна кожа:

 

Натурална линия:
Тези капсули са на основата на натурални масла, които обогатяват кожата и лекуват кожни проблеми. Подходящи за суха, чувствителна, раздразнена и проблемна кожа.

Цена 65 лв.

Препоръчителен протокол: 6-8  процедури през 7 дни

 

Инфузионна линия:

Тези капсули работят за възстановяване на младежкия блясък и естественото сияние на кожата. Избираме между Botox effect, Collagen и Hualuronic Капсули.

Цена 65 лв.

Препоръчителен протокол: 6-8  процедури през 7 дни

Active pro long (apl) линия:

Капсулите от линията Active Pro-Long (APL) активират, поправят и съживяват уморената и стресирана кожа. Линията APL включва три вида капсули базирани на силно активни съставки, способни да осигурят несравними резултати още след първата процедура. Веществото представлява лека емулсия, която лесно се абсорбира от кожата и е ефективна за всякакъв тип кожа. Според нуждите на кожата избираме между :

Repairing CapsuleВъзстановяващите капсули са базирани на два вида хиалуронови киселини – Cristalhyal® и Primalhyal® ;

Neo Energy Capsule

Съдържанието на капсулите е на основата на Neodermyl®.
Чрез употребата му се осигурява неинвазивно запълване на клетките с колаген и еластин, което от своя страна им осигурява чист източник на биоенергия.

Whitening Capsule

За да се постигне ефекта на изсветляване върху тена на кожата в съдържанието на капсулите сe комбинират две активни съставки. Естествените вещества (β-White solution и Sea Shine) извлечени от два вида кафяви водорасли, показват несравними резултати върху всеки тип кожа.

Цена 70 лв.

Препоръчителен протокол: 6-8  процедури през 7 дни

Aging process control (apc) линия:

Тази линия от три вида капсули е разработена с цел да подпомогне контрола и да забави процесите на стареене причинени от механични фактори, съвременния забързан начин на живот, замърсената околна среда и стрес. Акцентът който се поставя с тях е фокусиран върху третирането на суха и чувствителна кожа. Напълно натуралните масла използвани в активното вещество на тези капсули обогатяват и подобряват кожата Ви по напълно неинвазивен и здравословен начин. Формулата е базирана на емулсия, която лесно се абсорбира и е ефективна за всички типове кожа.

Цена 70 лв.

Препоръчителен протокол: 6-8  процедури през 7 дни